Снимка PexelsСпоред някои,  екипът на СЗО, който завърши мисията си в

...
Снимка PexelsСпоред някои,  екипът на СЗО, който завърши мисията си в
Коментари Харесай

До дни ще публикуват доклада на експертите на Световната здравна организация за Ухан

Снимка Pexels

Според някои,  екипът на СЗО, който приключи задачата си в китайския град Ухан предишния месец, не е имал задоволителен достъп.

Междувременно Пекин упорства за сходни водени от СЗО задачи в други страни.

През седмицата, започваща на 15 март, ще бъде оповестен отчетът на специалистите на Световната здравна организация, които през януари посетиха китайския град Ухан, в опит да открият произхода на новия ковид. Това разгласи генералният шеф на Организацията Тедрос Гебрейесус. Той даде обещание да заяви изводите още преди публикуването на отчета.   

На дълга конференция в Ухан специалистите показаха разнообразни работни хипотези по какъв начин новият ковид е преодолял междувидовата преграда. Те дефинираха като дребна вероятността вирусът да е бил изтърван от института по вирусология в Ухан, както твърдеше предходният президент на Съединените щати Доналд Тръмп.

Впоследствие генералният шеф на Световната здравна организация обаче посочи, че " всички хипотези са на масата ", напомня Франс прес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР